KESHI studio 4 - 7 juli op de STOCK dagen in Arnhem

WHIEHOO! Er komt me toch een tof event aan! De @stockdagen in Arnhem. En ik sta er ook met mijn complete collectie oorbellen, armbanden en misschien heb ik ook nog wel wat hele toffe en exclusieve designs voor dit event gemaakt...😏


En je kunt daar niet alleen mijn toffe oorbellen bekijken (en kopen)... er zijn nog heel veel en veel meer toffe makers, unieke shops, kunst en er is dan nog zoveel meer te zien en ontdekken. Uit zeer betrouwbare bron kan ik je vertellen dat dit event echt een goed moment is om een toffe, unieke outfit te scoren...🤫

Wees gerust, je hoeft het niet allemaal in 1 dag te doen. Je hebt maar liefst vier dagen - 4-5-6-7 juli - de tijd om al dat moois te bekijken, passen en... kopen.

...en mocht je denken dat de Stock dagen zich enkel beperken tot de muren van het prachtige Musis & Stadstheater? Ook dan heb je het mis want in het centrum van Arnhem, het Modekwartier en bij diverse andere winkels, makers en kunstenaars in Arnhem kun je de mooiste unieke items vinden.

Mocht je nog niet overtuigd zijn, check de website van stockdagen.nl.

Ik hoop je te zien!

♥ Marieke


Ouder bericht


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd