Bestelinformatie

Jouw bestelling

Wat fijn! je hebt een keuze gemaakt. Nu is het aan mij om jouw pakketje zo mooi mogelijk in te pakken en ervoor te zorgen dat deze z.s.m. in jouw bezit is.

Bij bestellingen vanaf € 39,90 binnen Nederland betaal je géén verzendkosten! Onder dit bedrag betaal je € 4,00. Jouw pakketje wordt dan altijd verstuurd met een track & trace code bij PostNL.

Zodra je bestelling is verzonden ontvang je een bevestiging met daarin de track & trace code. In principe passen alle pakketjes door de brievenbus. Dus je hoeft er niet op te wachten. (mag wel natuurlijk ;) Mocht je pakketje niet door de brievenbus passen dan stel ik je hiervan op de hoogte.

Let er op dat je adresgegevens kloppen! 
KESHI studio kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor niet ontvangen bestellingen door opgave van een onjuist adres. Kom je erachter dat het niet klopt? Stuur dan z.s.m. (binnen 24 uur) een berichtje met de juiste gegevens naar mail@keshistudio.nl

Je bestelling als cadeau laten bezorgen?
Tuurlijk! dat kan! Geef aan het einde van je bestelling in het opmerkingen veld aan dat het een cadeau is voor iemand. Dan pak ik het nog feestelijker in en kun je er voor kiezen om eventueel nog een persoonlijk berichtje door mij te laten schrijven.

 

International Shipping

Since January 1st 2020, it's not allowed by the Dutch government to send commercial goods in an envelope with a stamp, when send within Europe or International.

----------------------------

International Shipping 
International shipping rates (june 1st, 2020) Selected country's only.

• België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Ierland, Luxemburg, Zweden     

Standard Shipping EU € 7,50
Standard Shipping EU + Track & Trace € 11,00
Free Standard Shipping from 
€ 79,90


• US, Aruba, Curacao, Suriname

Standard Shipping € 11,00
International Shipping + Track & Trace 
€ 29,00
Free Standard International Shipping from 
€ 120,-

 

*** If your country is not on this summary, please contact us by sending an e-mail to mail@keshistudio.nl

You could also visit my shop on Etsy to make an international purchase. Most of our items are listed >>> www.etsy.com/nl/shop/KESHIstudioNL

----------------------------

Levertijden

Ik streef er naar om jouw bestelling binnen twee werkdagen verzendklaar te hebben. Uitgezonderd zijn de beaded oorbellen. De levertijd van deze sieraden is afhankelijk van de drukte tussen de 2-5 werkdagen.

De beaded oorbellen kosten veel tijd om te maken, daardoor zijn er geen grote voorraden en maak ik deze over het algemeen op bestelling.

Heb je een bepaald ontwerp met spoed of voor een bepaalde datum nodig? Stuur een berichtje via Instagram of mail naar mail@keshistudio.nl

Ik pak jouw bestelling zorgvuldig in. Maar nadat ik jouw bestelling heb afgegeven bij het postkantoor is het letterlijk uit mijn handen en heb ik helaas geen invloed op hoe lang het duurt voordat het bij jou is. Over het algemeen gelden onderstaande levertijden:

Nederland: 1-3 werkdagen
België, Duitsland & Luxemburg: 3-5 werkdagen
Rest van Europa: 5-10 werkdagen
Rest of the world: 10-25 days

 

Maatwerk
Wil je iets op maat laten maken? Superleuk!
Ik bespreek graag samen met jou, jouw wensen en maak vervolgens een offerte voor je. Ben je akkoord? Dan ontvang je 2-3 weken na betaling jouw op maat gemaakte item in huis.

 Retourneren

Wil je je bestelling retour sturen?

Stuur binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling een mail naar mail@keshistudio.nl met in het onderwerp 'retour' + je ordernummer.
De instructies voor het retour sturen van je bestelling ontvang je in je mailbox.

Stuur je bestelling vervolgens binnen 7 dagen terug, en je ontvangt het bedrag terug op je rekening.Wil je het ruilen voor een ander artikel of een tegoedbon dan mag dat ook. Afgeprijsde artikelen of custom/op maat gemaakte artikelen kunnen niet geretourneerd worden. 

Verzendkosten van het retour gestuurde pakket zijn voor rekening van de koper. Ook ben jij verantwoordelijk voor het retour gestuurde pakket. Zorg dus altijd voor een verzendbewijs en verpak jouw retourzending zorgvuldig. Het liefst in de originele verpakking of kies anders voor een luchtkussen envelop of ander stevig materiaal. KESHI studio is niet aansprakelijk voor items die door onzorgvuldig verpakken defect zijn geraakt tijdens het retour zenden en behoudt zich het recht geretourneerde sieraden te weigeren.

Oorbellen zijn echter een uitzondering op het retourbeleid. Dit is een zogenaamd hygiëne product en is om hygiëne-redenen niet meer verkoopbaar als deze gedragen zijn. Je kunt aangeven dat je jouw oorbellen in een gesealde verpakking wenst te ontvangen. Geef dit aan het einde van je bestelling aan in het opmerkingenveld bij het voltooien van jouw bestelling. Oorbellen die geseald retour worden gestuurd krijgen het bedrag geretourneerd.

Retouradres
Neem altijd eerst contact op voordat je een artikel retour stuurt.

KESHI studio
Westenenkerweg 95A
7335 CV Apeldoorn

The Netherlands
(geen bezoekadres)

 

Garantie

Je hebt 3 maanden garantie op de producten van KESHI studio. Deze termijn gaat in vanaf de dag die vermeld staat op je betalingsoverzicht.
Binnen deze termijn is reparatie van jouw item, indien mogelijk, gratis.

Gaat je item na de garantietermijn kapot en wil je het laten repareren?
Stuur een berichtje + foto van het defect naar mail@keshistudio.nl dan kan ik bekijken of het te repareren is en of er kosten aan verbonden zijn.

Verkleuringen of beschadigingen door onzorgvuldig gebruik vallen niet onder de garantietermijn. Denk hierbij aan natuurlijke slijtage, vlekken door parfum, lotions, waterschade of verkleuringen door UV-licht. Als je je item kwijtraakt, kan ik het niet gratis vervangen.