Official Happlify Crew member!

Als er iets is dat ik wil bijdragen aan deze wereld dan is het wel vrolijkheid! En dus, toen ik het platvorm "Happlify" ontdekte, bedacht ik mij geen seconde om mij aan te sluiten bij deze fantastische groep, ondernemers, dromers en makers die ook dat ene doel voor ogen hebben.

Happlify wordt gecreëerd door een heleboel mensen. Waaronder de Happlify Crew, waar KESHI studio ook onderdeel van uitmaakt maar ook een mooie line-up van content creators dragen stuk voor stuk bij aan positieve vibes zoals op het Happlify Blog.

Ik kan je nu wel helemaal gaan vertellen wat Happlify is, maar het is nog veel leuker om het zelf te ontdekken. Dus Check Happlify hier! Ben benieuwd of je mij ook terug kan vinden 😉

Bedenker en maker van Happlify is Mariko Naber. Deze onderneemster zette eerder al een succesvolle bekende webshop op om vervolgens het roer om te gooien en zich volledig te richten op het helpen van andere ondernemers met haar bedrijf Sell Your Stuff Online. Het werkboek dat zij hiervoor schreef prijkt ook in mijn boekenkast en nog steeds is dit zo'n waardevol boek met handige tips voor de beginnende en gevorderde (online) ondernemer. (non-spon!)

 


Ouder bericht Nieuwer bericht


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd