Over KESHI studio

C O M E    W O N D E R . . .

"Bijna al mijn sieraden en ontwerpen hebben een verhaal, soms klein, soms groots. Van een oud verhaal dat me inspireerde, een kleur waar ik verliefd op werd tot een vorm uit de natuur die me uitdaagde buiten de kaders te denken. Dit zijn voor mij de inspiratiebronnen om al mijn creativiteit te uiten en te maken naar een ontwerp dat ik met jou kan delen."

Marieke Duijst is de maker en bedenker van Keshi studio. Zij maakt alle sieraad ontwerpen met de hand. Unieke ontwerpen waar jij mee mag stralen.

KESHI studio staat bekend om de verfijnde met de hand geweven oorbellen van de allerkleinste kleurrijke kraaltjes. De ontwerpen zijn minimalistisch maar ook vaak kleurrijk en/of met een uitgesproken patroon. Achter elk ontwerp gaat een verhaal schuil, werd geïnspireerd door een kleur, vorm uit de natuur of simpelweg de mooie, nauwkeurig uitgezochte materialen waaronder eerlijke halfedelstenen, waarmee de sieraden worden gemaakt.

Naast de met de hand geweven statement oorbellen maakt KESHI studio ook andere verfijnde sieraden als armbanden en kettingen en als het seizoen daarom vraagt items die passen bij het jaargetij.

Unieke ontwerpen die de wereld een stukje mooier maken en waar jij absoluut mee gezien mag worden.

 

Handmade by KESHI studio


De ontwerper achter KESHI studio is Marieke. Al vele jaren maakt zij armbanden, kettingen en oorbellen waar ze al veel mensen blij mee heeft gemaakt.
Alle oorbellen, armbandjes en kettingen worden door haar met de hand (op maat) gemaakt.

Heb je een speciaal verzoek, hele smalle polsen of ben je al tijden op zoek naar een paar perfecte oorbellen voor bij die ene mooie groene 
jurk?
Neem contact op met KESHI studio • mail@keshistudio.nl • dan bespreken we samen de mogelijkheden.